Alla människor bär på en historia. Ibland hindrar den oss från att nå fram till det vi önskar mest. Vi kanske inte ens är medvetna om detta, tills saker börjar hända i livet & vi måste ta en titt på oss själva. Idag brinner jag för att vara delaktig i andra människors processer, för att guida, stötta och dela med mig av kunskap och egna erfarenheter!

Själv levde jag som ett Jehovas Vittne, fram tills jag var 28 år. I samband med min skilsmässa från min dåvarande man begärde jag utträde och gick från starkt troende till att inte tro på något alls – kanske allra minst på mig själv!

Efter att ha träffat en ny kärlek och fått mitt tredje barn och en flytt utomlands blev det tydligt att även om min man och jag älskade varandra, kom vi ofta till punkten där vi kände att ”det här funkar inte, vi gör slut!”

Mitt i denna karusell som vi alla kan hamna i i livet ibland, började jag jobba med min egen relation till mitt förflutna, till mig själv och tillsammans började vi jobba med vår relation och denna resa är något som jag är tacksam över att ha fått vara med om! De problem eller bråk som kan kännas olösliga och jobbiga i en relation, kan faktiskt visa sig vara en start till en omstart och resultera i en mycket mer härlig och tolerant relation mellan er!

Efter att ha jobbat kontinuerligt med mig själv under 3 års tid började jag känna en längtan efter att även få hjälpa andra, så jag påbörjade en utbildning med fokus på Relationsdynamik – där även relationen till en själv ingår! Som Certifierad coach och handledare för sorg och krisbearbetning har jag därefter haft möjlighet att hjälpa både individer och par till att vara mer medvetna, både om sig själva och nuet, genom samtal, övningar och tankeväckande frågor.

Min egna livserfarenhet har gjort att jag har stor empati och djup förståelse av hur det känns att gå igenom en inre, läkande process, att släppa taget och mer tydligt se vad du vill och kan göra för ditt liv.

Hör gärna av dig så berättar jag mer och svarar på just dina frågor!