Yoga & meditation

Söker du någon som kan hjälpa dig att öka din förståelse för hur meditation kan påverka din närvaro och ditt liv i positiv riktning?
Erfarenhet Yoga
 • Yoga instruktör (Bas/medel/yin)
Meditation & mindfulness
 • Lärling hos Zen Buddhistisk munk (Mindfulness, meditation, mantran och vägen till inre kontakt) Kontakta mig för upplägg och pris!

Sorgbearbetning

Bearbetning som hjälper dig att komma över smärta och sorg på djupet. Du får med dig de fina minnena från det som varit och kan lägga det gamla bakom dig. Är du redo för att få ny energi och livslust?
Vad är sorg? Upplever vi det även i samband med skilsmässa och uppbrott? Sorg är en normal och naturlig känslomässig reaktion på en förlust av något slag. Sorg är alla de ofta motstridiga tankar och känslor som våra förluster väcker inom oss. Hur förlusterna upplevs är individuellt, men dödsfall och skilsmässor är oftast smärtsamma. Ofta […]
Min expertis
 • Cert. handledare i bearbetning av sorg & förluster

  Egen erfarenhet av skilsmässa både som vuxen och som barn

  Egen erfarenhet av sorgbearbetning (Har bearbetat 10 relationer och en komplex förlust)

Information
 • Sorgbearbetning:

  5 möten (IRL/Skype)

  Studiematerial ingår.

  Pris: 3 450 kr ink. moms

   


Parcoaching

Känns det svårt att hinna med relationen och att på riktigt få kontakt med varandra? Läs mer nedan om hur ni kan få en härligare kärleksrelation!
Längtar ni efter mer glädje tillsammans? Är vardagens alla måsten så många att ni sällan känner att ni har kontakt på djupet med varandra? De flesta par mår bra av professionella samtal ibland. När vi inte är i balans tar vi ofta till alkohol, ännu mera jobb, träning eller mat för att stå ut.  Vi […]
Min expertis
 • Cert. relationscoach (Heart IQ Relationship Coaches)

  Cert. Life coach

  Cert. handledare i sorgbearbetning (Svenska sorgbearbetningsinstitutet)

  Personlig erfarenhet av hur man kan jobba med ett förhållande för att lära sig nya vägar att bemöta varandra

   

Information
 • Samtal IRL/Skype

  2 h/ 1 350 kr ink. moms