Parcoaching

Känns det svårt att hinna med relationen och att på riktigt få kontakt med varandra? Läs mer nedan om hur ni kan få en härligare kärleksrelation!

Längtar ni efter mer glädje tillsammans? Är vardagens alla måsten så många att ni sällan känner att ni har kontakt på djupet med varandra? De flesta par mår bra av professionella samtal ibland. När vi inte är i balans tar vi ofta till alkohol, ännu mera jobb, träning eller mat för att stå ut.  Vi börjar ofta anklaga varandra och lägga över våra egna tillkortakommanden på vår partner, istället för att möta oss själva och vår historia. Ändlösa bråk och tjatiga diskussioner, som alltid leder till samma återvändsgränd kväver till slut kärleken. Att få vara intima med varandra – både känslomässigt och sexuellt hjälper oss att må bra i vardagen. Ni är navet som hela ert gemensamma liv snurrar omkring och kanske har det smugit sig in lite rost som gör att intimiteten gnisslar lite?

Bokar ni en tid hos mig kommer vi att tillsammans se över vad som orsakar ert “gnissel” och med hjälp av olika förklaringsmodeller, övningar samt tankeväckande frågor kommer ni att båda få se vad ni personligen kan göra för att komma i kontakt med er själva och utvecklas, eftersom förändringen börjar med dig själv. Av egen erfarenhet vet jag att det också kommer att resultera i djupare kontakt med din “perfekta spegel” i livet – det vill säga din partner!